Post by Deleted on Mar 6, 2022 22:35:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Dancer Premium ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Dancer Premium IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ klucze generatora kodów ▞▞▞
▞▞▞ Sky Dancer Premium 2022 version ▞▞▞
Sky Dancer Premium Seiklusmängud nyg
Zbyt wiele usterek i pls, jeśli to możliwe, spróbuj dodać fabułę
Już nie
sterowanie jest złe, ale gra jest dobra
To całkiem fajna gra, ale pola do trafienia wokół skał są trochę nieprzyjemne, a kilka razy skoczyłem na końcu platformy (dokładnie w kółko na końcu) skoczyłem zbyt daleko i zgubiłem się z powodu to. Trochę irytujące jest zakończenie gry z powodu czegoś, nad czym mam bardzo małą kontrolę.
fajna
Sterowanie podczas poruszania się w lewo i prawo w powietrzu jest bardzo złe.Nie jest to dokładne, a najmniejszy dotyk sprawia, że postać posuwa się tak daleko. Nic dziwnego, że ta gra jest teraz w sprzedaży.
ta gra jest tworzona przez leniwych ludzi, ponieważ nie ma zbyt wiele do grania
Uwielbiam edycję premium i jest to bardzo przyjemna gra typu free-runner.Fajnie jest, gdy musisz coś zrobić, ale gra jest tak wciągająca, że tracisz poczucie czasu
To piękna gra z niesamowitą grafiką. Bardzo mi się podoba, że nie ma aplikacji
grafika jest trochę opóźniona
Będzie lepiej, jeśli będzie więcej darmowych map. 500 gwiazdek nie przystępnych cenowo.
To jest do bani
Gra bardzo fajna dobra grafika jak na grę na telefon, różny i duży wybór, dobre sterowanie, nie wszyscy inni mają do tego sterowania ale dla mnie jest przeglądanie i wyświetlanie reklam bo np. Jak kupisz darmową wersię tej gry i usuń darmowej kupisz „u reklamy” do usuwania ci tylko części reklam, tutaj w premii nie ma wg. Reklamuj naprawdę polecam
Zaktualizowano grę, aby wymusić ulepszenia na wyższy poziom. gra została zaktualizowana, aby zasadniczo zmusić graczy do korzystania z dopalaczy w celu awansowania (idealne grindowanie wymaga teraz magnesów). doładowania wymagają gwiazdek do zakupu, gwiazdki nie są powszechne, a gra jest teraz nastawiona na wymaganie zakupów. Bardzo zła i tłusta forma według twórców. Ponadto błędy w grze, które usuwają wzmocnienia, a następnie wracasz do pętli zakupów.
Sky Dancer Premium Petualangan ejn
Bardzo zły grapic, a także wszystkie pechowe, dlaczego? Bo płaci się tylko 4 omg
To dobra gra. Zastanawiałem się, czy myślałeś o poszerzeniu wiedzy? A może wypuszczenie wersji konsolowej z może trybem fabularnym i ect ? Jeśli zrobiono to dobrze, mógłbym zobaczyć, jak się rozwija, ponieważ dzięki odrobinie wiedzy zgodnej z biografią postaci w grze, dostrzegłem potencjał was, by rozszerzyć jego wszechświat i dać mu historię do odkrycia. Na przykład, jeśli umieścisz go na konsoli, zobaczę, że jest to niesamowity wszechświat i jest niesamowitą grą. ☺️.
Podobała mi się ta gra. Ta gra jest bardzo uzależniająca. I lubię, gdy postać skacze z wysokości
Podoba mi się ta gra, ale wydaje się, że jest jakiś błąd. W ogóle nie dostaję żadnego z idealnych grindów. Tak wiele filmów online pokazuje perfekcyjne grindowanie za pomocą tylko jednego łańcucha monet.Jestem w stanie uzyskać perfekcyjny grind tylko wtedy, gdy dostanę magnes i wylosuję 3 pasy monet na raz. proszę zajrzyj do tego. Lubię tę grę, ale nie mogę w nią grać, jeśli występują takie usterki i nie jestem w stanie przejść na kolejne poziomy.
Gra jest ok. Mozna sie pobawic ale na platna gre mozna bylo by dodac wiecej map i troche ja podkrecic
Gra jest po prostu niesamowita w miarę upływu czasu i wkrótce staje się naprawdę fajna... Początkowa grafika mnie oszukać, ale rozgrywka jest bardzo dobra
To jak przygoda Alta.
Po prostu mi się podobało ❤️, Ta gra jest naprawdę przyjemna, a także, aby w nią zagrać, wymaga trochę skupienia, ale wcale nie, kiedy gram w tę grę, kontynuuję grę bez, więc dla mnie ta gra jest trochę łatwiejsza ... Ale tak , niesamowite i przyjemne...
Dam mu 10/10 gwiazdek, to jest trudne, ale praktyka czyni nas doskonałymi i dobrymi, ale każda gra ma kilka błędów, ale jest niesamowita
Gra trzeciej klasy. Żadna zabawa tylko zmarnowała moje pieniądze.
Nie tak, jak pokazano na grafice...
Miałem marzenia o spadaniu / lataniu po niebie jako dziecko. Wtedy wielkie sny, teraz świetna zabawa. Dobra gra
Wspaniały
odinstalowałem grę bez odpowiednich kontroli i grafiki
Uwielbiam muzykę w tle. To naprawdę kojące.
Sky Dancer Premium Seiklusmängud cefc
Zła grafika
gra była dobra, ale jak zwykle nudna
Bardzo wysoka i świetna grafika. Jedna z najlepszych gier na czas.
chociaż zbieram wszystkie monety na platformie. idealny grind nie jest podpowiadany ani nie osiągany. prosze o pomoc
Nie tak dobrze.Gracz po prostu upada, kiedy skaczesz
Wspaniały
Ta gra wygląda znacznie lepiej na zrzutach ekranu.
Czasami nawet jeśli dobrze wylądujesz, jest napisane, że zostałeś uderzony kamieniem.
Tak niesamowita gra! Uzależniający! Fajna grafika! Po prostu to kocham! 🙂.
prawda to gra nie jest ciekawa
RPG Dice: Heroes of Whitestone Igranje vlog vsjy
17.08.19: czas całkowity 19:30..odinstalowana 19:32..ta gra warta timeplay to tylko 2 minuty..
Zarówno premium, jak i normalne są jednym i tym samym bez różnicy, nie pobieraj premium, to po prostu strata pieniędzy i czasu.
To zabawny nieskończony biegacz, ale jest kilka problemów. 4-godzinny timer z tygodniowym wyzwaniem nie działa i zaczyna odliczać, gdy osiągnie zero, zmuszając cię do używania gwiazdek, kiedy nie powinieneś. Jest wiele momentów byka, takich jak przejście przez przepaść lub lądowanie na platformie ze skałami, które dmuchają tylko po to, aby zakończyć bieg i powiedzieć, żebyś nie uderzał w skały. Należy wzmocnić wykrywanie trafień, ponieważ przez to straciłem kilka naprawdę dobrych przebiegów.
Świetne sterowanie i grafika.
Nie tak źle
zwolnij mój telefon. rozmiar jest również duży. grafika nie jest dobra. kontrole są bardzo złe.
koncepcja jest świetna, ale.........musisz grać, aby znaleźć problem z tą grą
fajna gra, ale
Uruchomiona gra. Grafika jest OK, powiedziałbym powyżej średniej. Muzyka też jest ponadprzeciętna. Uwielbiam postać Ninja. Stąd wysoka ocena, gra ma potencjał. Tak trzymaj!
Dlaczego grafika tej gry wygląda na zakodowaną w latach 90-tych jedyne rozczarowanie i szczerze to jedyna rzecz, która ma największe znaczenie dla gry, w której występują postacie, mam na myśli zwykłych twórców na poważnie
liczba klatek na sekundę musi zostać poprawiona zadzwoń do mnie, gdy poprawię, dołączę do gry ponownie